Dobrodosli!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli!

Dobrodosli na forum!

Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Pravila podforuma

Go down 
Autor/icaPoruka
-[Mali_Paki]-
OrAnGiNa :P
OrAnGiNa :P

Broj postova : 51
Bodovi : 50
Registration date : 05.10.2008

Pravila podforuma Empty
PostajNaslov: Pravila podforuma   Pravila podforuma I_icon_minitimesub lis 11, 2008 11:44 pm

Kao i kod svih foruma, bit će bugova i pritužbi, te stvari koje vam se neće svidjeti. Ali da bi vam mi mogli lakše izaći u susret, trebamo vašu pomoć.
Svaki prijavljeni bug ili pritužba biti će razmotreni i možda nećete odmah dobiti odgovor dok mi sami ne budemo o tome obaviješteni.

Ako želite prijaviti bug ili imate pritužbu, molimo vas da imate na umu slijedeće stvari.

Koliko se često bug dogada.

Pokušajte dati što više detalja o prirodi problema.

Ne očekujte da će problem istog trena biti riješen (jer ponekad treba provesti istragu te testiranje).
Ako već postoji thread o tom bug-u, molimo vas da razmotrite slijedeće.

Ne postajte svoja mišljenja o njima jer već ionako postoji dovoljno materijala koji treba pregledati kako bi mogli naći bitne stvari i prijaviti ih.

Nemojte stalno odgovarati u temi nadajući se da će to ubrzati riješenje problema.

Trudimo se da sve nove informacije što prije do u do korisnika i onih koji se brinu za razvoj igre. Ponekad griješimo, ponekad su oni koji rade na razvoju foruma sporiji nego što bi se mi nadali, ili sporiji nego što bi se vi korisnici nadali.

Sve što tražimo je malo razumijevanja, te malo strpljenja s vaše strane.

Uz ova pravila vrijede i pravila čitavog foruma
[Vrh] Go down
https://crogen.forumcroatian.com

Pravila podforuma
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Pravila Podforuma
» Pravila Podforuma
» Pravila podforuma Hodanje
» Pravila podforuma Galerija